Kabelsanering och smarta lösningar

Kabelsanering

Sladdhärvor ger upphov till dålig hygienisk miljö och onödiga avbrott. Används alla kablar och är det fortfarande ”rätt” kopplat?En ofta förbisedd del av installationer är kablage som behöver fästas och märkas för att säkerställa långvarig funktion och driftsäkerhet. Fördelarna med att bekosta och tänka igenom den ganska oglamorösa delen av en AV-installationen med bra kabelhantering är många.

  • Minskade driftstörningar
  • Mer lättstädat
  • Trevligare arbetsmiljö
  • Snyggt och välordnat intryck mot er själva och mot era kunder
  • Längre livslängd på produkterna
  • Mindre tid läggs på teknik som istället kan läggas på det möte som tekniken skall lyfta fram

Det finns många smarta lösningar för kabelhantering, rackmontage, bordsbrunnar, adapter-ringar mm.

”Vi hjälper dig från kaos till ordning”

Vi kan råda bot på detta, en AV-tekniker hjälper till med kabelsanering och uppmärkning av kablar och apparater. Självklart utför de arbetet i samråd med dig som kund och ser till att ni får maximalt ut av utrustningen.

Vi monterar bordsbrunnar och kabelrännor för smart kabelhantering. Vi även kan montera eluttag på rätt plats där de behövs.

Idag finns det en uppsjö av olika anslutningar för bild och ljud. I ett konferensrum är det inte rimligt att göra ett uttag för alla olika anslutningskontakter då det skulle bli ett stort antal kablage och uttag. Här kommer adaptern in som lösning men den har tyvärr en tendens att aldrig vara på plats när dom behövs.

Lösningen är en smart produkt som kallas adpterringar. Det är en stålring med de adaptrar som önskas för bildanslutning. Den skruvas fast på bildkabeln till skärmen eller projektorn och finns alltid till hands.