Hörselhjälpmedel

Hörselhjälpmedel för försäljning

Det finns flera olika hörselhjälpmedel för de som inte har hörapparat men behöver förstärkning av ljudet. Vi säljer och installerar produkter för offentlig miljö såväl som personliga hjälpmedel. Kontakta oss gärna för mer information.

Här nedan är ett urval av produkter som vi arbetar med

Listner Comfort Duetthörselhjälpmedel Listner Comfort Duett

Comfort Duett är en användarvänlig samtalsförstärkare som underlättar så gott som alla typer av situationer: livliga familjemiddagar, telefonsamtal eller kvällar i tv-soffan. Tack vare sin avancerade teknik fångar Comfort Duett upp alla viktiga ljud, t.ex. människors röster, och skickar ut klart ljud till ett par hörlurar eller en hörapparat. Tack vare den diskreta och kompakta designen följer Comfort Duett obemärkt med vart du än går.

Phonak Roger Pen

hörselhjälpmedel Phonak Roger Pen

Roger Pen är en trådlös mikrofon, som hjälper personer med hörselnedsättning att höra mer tal i starkt buller och på avstånd.

Den kan användas som fristående mikrofon eller tillsammans med andra Roger Clip-on Mic- eller Roger Pen-mikrofoner. Den har även en Bluetooth-funktion för samtal med mobiltelefon och kan användas för att lyssna på TV och multimedia.

 

Teletransett hörstav 915 LR

Hörselhjälpmedel hörstav teletransett 915LR

Teletransett 915LR är en robust mottagare med inbyggd förstärkare och högtalare för trådlös mottagning från teleslingor. Den är avsedd att användas av personer med nedsatt hörsel som inte använder en hörapparat. Teletransett 915LR är perfekt som hörselhjälpmedel för kyrkor och andra offentliga lokaler.